Van ontwerp naar realisatie

Nadat we het webdesign hebben afgerond, starten we met de ontwikkeling (development) van jouw website. Tijdens de bouwfase zorgen we ervoor dat jouw website interactief, gebruiksvriendelijk en volgens moderne standaarden wordt ontwikkeld, zodat jij zeker weet dat jouw websitebezoeker een goede ervaring heeft. Of het nu gaat om een responsive design, snel ladende pagina’s of geoptimaliseerde content, we zorgen ervoor dat jouw website resultaten boekt.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Responsive
  • Snel ladende pagina’s
  • Inclusief teksten, fotografie en video
  • Voldoet aan de eisen van Google
  • Goed beveiligd

Zo doen we dat

Het is toch geen magie...

Luisteren

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we het doel van jouw website en de technische onderdelen die daarvoor nodig zijn. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we adviseren welke oplossingen het beste voor jou werken.

Onderhoud

Bij ons stopt de samenwerking niet na de lancering van je website. We bieden doorlopende ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal presteert. Of het nu gaat om beveiligingsupdates, aanpassingen of uitbreiding van functionaliteiten, wij staan voor je klaar.

Resultaat

Bij Bureau Hanze draait webdevelopment om het creëren van een digitale ervaring die jouw merk versterkt en je bedrijfsresultaten verbetert. Wij bouwen websites die niet alleen mooi zijn, maar ook conversiegericht, functioneel en klaar voor de toekomst.

Veelgestelde vragen

We krijgen vaak dezelfde vragen over webdevelopment. Heb jij een vraag over webdevelopment? Bekijk dan eerst of het antwoord hier tussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op; onze adviseurs beantwoorden je vraag graag.

Bekijk alle veelgestelde vragen

De kosten van je website zijn afhankelijk van een aantal factoren: de omvang en de techniek. Tijdens een eerste gesprek bekijken we samen welke menustructuur nodig is en welke functionaliteiten het beste aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Daarna ontvang je een gedetailleerde offerte, zodat je precies weet hoeveel jouw op maat gemaakte website kost.

Een snelle website is belangrijk omdat bezoekers ongeduldig zijn en snel afhaken als een site langzaam laadt. Google beloont snelle websites met een hogere positie in de zoekresultaten, wat meer bezoekers oplevert. Ook zorgt een snelle site voor meer aankopen en een betere ervaring op mobiele apparaten.

Voor de stabiliteit en veiligheid van je website. Zie jouw website als een auto, deze heeft ‘net zoals je website’ zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt nodig om vloeiend te blijven rollen.  In de wereld van het web worden dagelijks nieuwe functies uitgerold die impact kunnen hebben op jouw website, wij blijven op de hoogte van deze veranderingen en zorgen dat jouw website dit ook is.  Het is dus van belang voor de veiligheid, snelheid en uitstraling van je website dat deze up to date blijft om de gebruikerservaring zo veilig en vloeiend mogelijk te houden.  De onderhoudskosten hangen af van de omvang van jouw website of webshop.

Een mobielvriendelijke website is tegenwoordig een absolute must voor bedrijven. Mede door de toename van mobiele apparaten en door aankondigingen van Google. In november 2016 kondigde Google haar ‘Mobile First’ plannen aan. Daaruit bleek dat de geschiktheid voor mobiel nog zwaarder ging wegen als ranking factor. Zwaarder zelfs dan het gedrag van je website op gewone computers (‘desktop’). Vandaar de slogan ‘Mobile First’. Met name het snelladen van je website op mobiel en het toegankelijk maken van net zoveel informatie op de mobiele versie van je website als op de desktopversie zijn belangrijke aandachtspunten.

Dus het is best wel belangrijk dat je website op mobiele apparaten goed functioneert. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website altijd visueel en technisch goed werkt op meerdere devices en dus ook op mobiele apparaten.

Een website maken is maatwerk. Hoe we de website maken is dus voor een groot deel afhankelijk van de wensen van de klant. De tijd die wij nodig hebben voor het ontwerpen hangt daarbij ook af van de input die al beschikbaar is. Zijn er al teksten en afbeeldingen of moeten deze nog gerealiseerd worden? Ook hangt de duur van de bouw af van welke functies je allemaal wilt op je website. Dit zijn allemaal factoren die de duur van een webdesign project vertragen of versnellen.

Maatwerk in WordPress

Wij werken met WordPress CMS omdat dit veel voordelen biedt voor onze klanten. Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, en daarom creëren wij geen standaardoplossingen. We ontwikkelen websites op maat die aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. Of je nu een eenvoudige informatieve website nodig hebt of een complexe webshop, wij leveren precies wat je nodig hebt.

Gebruiksvriendelijkste CMS-oplossing

We maken gebruik van het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke Content Management System (CMS): WordPress. Het grote voordeel hiervan is dat jij en je team eenvoudig content kunnen beheren en bijwerken zonder technische kennis. Zo houd je je website altijd up-to-date met de laatste informatie en aanbiedingen.

Succesverhalen

Prins Bouw

100 jaar veur mekaar met Prins Bouw

AirFair Teuge

Het event voor General Aviation liefhebbers

Vorige
Volgende

Ook gezien worden?

Wil jij ook zichtbaar worden bij de juiste doelgroep en onderscheidend zijn met jouw boodschap?

e. info@bureauhanze.nl t. 085 06 40 200
Verzenden