The City Post is een ode aan ondernemers met lef

Vraag

The City Post is een nieuw bedrijfspand in hartje Zwolle, naast het centraal station. Er zijn verschillende grote bedrijven gevestigd. The City Post kwam bij Bureau Hanze met de vraag of wij mee wilden denken voor interne en externe wayfinding. Een andere wens was signing in de huidige huisstijl. Na de oriënterende gesprekken en bezoek op locatie, zijn we aan de slag gegaan.

Resultaat

We zijn begonnen met het ontwikkelen van een digitaal systeem voor de wayfinding. Dit systeem geeft de klant zelf de mogelijkheid om eenvoudig huurders toe te voegen. Daarnaast hebben we een duidelijke en goed functionerende signing neergezet, denk aan bordjes, stickers en meer. Door hierin een mooie strakke lijn aan te houden, sluit deze signing goed aan op de huidige huisstijl.

Om potentiële huurders te inspireren en te motiveren, hebben we in samenwerking met Rocket Boys ook vier video’s gemaakt. Dit zijn korte teasers om huurders over de streep te trekken. Omdat zowel de projecteigenaar als de huurders van The City Post geen genoegen nemen met half werk, zijn in de video’s succesvolle ondernemers aan het woord. Dit benadrukt de hoge standaard van The City Post.

Samen met de welkomstbiertjes, waarvan wij het etiket hebben ontworpen, vormt het een mooi geheel. Deze video’s, wayfinding en signing zorgen voor een functioneel resultaat met de juiste uitstraling voor The City Post.